keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Arjen ruusuja


Oon yleensä melko hyvä löytämään iloja, ruusuja, värejä tavallisen arjen keskeltä. Vaikka ois kuin harmaata, kylmää ja kaikkea, ni aina jotaki! Mutta on niitä niitäki päiviä, että ei sitte millään eikä mikään näytä hyvältä. On tylsää ja tyhjää ja harmaata, aina sitä samaa. Ketään ei oikeen kiinnosta ja väkisillä pittää saaha ittensä innostumaan ja innostamaan ja kannustamaan (vaikka todellisuudessa itelläki tekis mieli heittää pelit ja leikit seinään ja sanoa että ei niin ei tästä tuukkaa mittää). Ja väsyttää ja tympäsee ko ei kerkee ja jaksa tehä kaikkia niitä omia juttuja mitä haluais (niinku vaikka ommella tai kävellä pitkiä kävelylenkkejä tai vaikka ees siivota kunnolla!). Ja mieleen tulee ihan väkisin kaikki tympeimmät asiat omasta elämästä eikä sitte yhtään mitään hyvää. Ja sitten yrität olla ajattelematta omia asioita, mutta seki on niin työlästä. Ja koko ajan vaan tekee töitä ja silti jää niitäki paljon tekemättä. Niin että löyä siinä sitte ruusuja!

Mutta uskokaa tai älkää ni löyty silti yks. Se löyty niinki uskomattomasta asiasta ko urheiluselostuksesta (kiitos kerranki olympialaisten)! Just pahimpaan väsymyksen saumaan, ajomatkalla viimeselle asiakkaalle, tulee koko tuutista semmosta hehkutusta ja vaahtoamista että iha väkisin piristyy ja alkaa naurattaan. Ja se pauhu täytti auton niin totaalisesti ettei yhen yhtäkään ajatusta mahtunu omaan päähän. Täydellistä.

(Ja okei, toinen aika huippu juttu tänään oli se että kotimatkalla paisto aurinko varmaan kolmen viikon tauon jälkeen. Nii, ja seki että olin hirveen tyytyväinen itteeni ko tein töitten jälkeen ruokaa..mielettömän hyvää kasvissosekeittoa muuten. Ja kuitenki enää kaks päivää töitä ennen viikonloppua. Ja että just nyt voin vaan istua tässä eikä tartte tehä mittään.)

(Joo joo, aika ällöttävän positiivinen oon silti. Huomasin. :) )

3 kommenttia:

  1. just eilen puhuin viisaan äitini kanssa ja se paasas mulle just sitä, että ajattele mikä elämässä on sulla hyvin... juu juu, yritetään... :D että ilmassa on ollut..

    VastaaPoista
  2. ilmassa on ollut ja aina se tuulen suunta muuttuu silti ja tulee päiviä ettei muuta nääkkään ko ruusuja. Onneksi.
    :)

    VastaaPoista