keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Mää mööplasin!


Nyt tulee taas Heli Laaksosta, mutta minkäs sille voi, ko se vaan kerta kaikkiaan on sanonu joitaki asioita just niinku ne on! :)


"Mööplaamine o jotenki liikuttava ja omituist, Sil tarkotetta sitä, et ihmisel tule yhtäkki tyytymätöne olo. Ja aikas sitä ihmeteltyäs hän huama, mist see johtu: telkkar o läntisel seinäl, vaik sen ehrottoma-välttämät tarttis olla tota pohjost seinä vaste, mihe see kyl oikee hyvi mene, ko kirjahyllyn siirttä iremmäks, piironki akkuna al, kukkapöyttä hiuka sivuhu, matot peräjälkke, lamppu metri verran ton, soffa ove viäre ja soffapöyt alakerra varastoho, mist tilal tuara Saima-tätin merimiäsarkku.Mööplaamine o suameks huanekaluje siirtelemist paikast toisse ilma ihmemppä syyt taik älylist perustelemist. Se o erullist ja ekolokist: ei tart osta yhtäkä huanekalu eikä uussi verhojaka. Silti huusholli näyttä mööplaamise jälkke silt ko olis sin juur muuttanu.Miäsävki huakaile ja luimi nurkis, ko heist see soffatuali vanh paik ol iha hyvä ja hee ei millän tahtois siirttä armeijan Pasin painost hylly mihenkkä, mutko muuka ei aut.


Osa ihmisist o luannostas mööplaji, osal on pulmallist selittä, mikä siin o nii hohrokast. Monil naisil see o ittestäs selvä. Jos mää josta syyst laittaissin joskus lehte ilmotuksen NAINEN ETSII MIESTÄ-palstal, siin lukis näi: "Pieni ja pyöreä nainen hakee keskikokoista neliskanttista miestä. Olet raitis, reipas ja riehakas. Pidäthän myös mööplaamisesta."


En ollu pitkää aikaa mööplannu. Nytki pääsin vasta alkuun... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti